1.12.2017

Enklere å gi din gave

Er du en av dem som nesten aldri går rundt med kontanter lenger? Flere og flere benytter kort til alle sine kjøp, og det har blitt mindre vanlig å ha kontanter på seg. Mange lag og organisasjoner har merket dette når de selger lodd, kaker og billetter til inntekt for sitt arbeid. Det å kunne tilby et kontantløst alternativ har blitt mer og mer nødvendig for alle som er avhengig av slike inntekter.

Kvitsøy sokn ønsker også å kunne tilby et kontantløst alternativ, og har derfor opprettet avtale med SR-bank om mCASH. mCASH er en app man kan ha på smarttelefonen sin, hvor man registrerer sitt betalingskort og kan betale og overføre penger direkte ved hjelp av mobilen. I starten vil vi tilby dette som et alternativ til den ordinære kollekten på gudstjenestene, men det kan også benyttes ved f.eks. kakesalg på kirkeringens lørdagskafeer, fasteaksjonen mm.

Er du en av dem som synes dette høres komplisert ut? Ingen fare. Vi kommer fortsatt til å ta imot kollekt og betaling med kontanter. mCASH er ment som et alternativ til de som ønsker det. Vi håper det blir tatt godt imot, og at det gjør det enkelt for folk å støtte arbeidet som kirken driver.

Det er ikke nødvendig å ha konto i SR-bank for å bruke mCASH. Ønsker du hjelp til å komme igang med mCASH, så ta kontakt med Arild Amundsen eller Linda Tveteraas.