8.27.2015

Presentasjon av kandidater til menighetsrådet 2015-2019:


 
Arild Amundsen 43 år, ingeniør: «Jeg synes kirken må være synlig for alle på Kvitsøy. Jeg har lenge jobbet med hjemmesiden til kirken, og er opptatt av at kirken må nå ut til Kvitsøys befolkning. Den må ikke bare bli et historisk bygg man oppsøker av tradisjon i konfirmasjon og bryllup».


Kjersti Greibesland 47 år, lærer: «Gla i kyrkja vår og spesielt gudstenestene, oppteken av at ALLE skal kunne kjenne at det er godt å komma og vera der».


Eugenie Prøis Lunde 66 år, kordirigent: «Aktiviteten i menigheten er viktig for meg i det hele, og arbeidet med ny kirkestue ser eg som veldig interessant. Jeg er også medlem av kirkeringen og er opptatt av arbeidet der, for tiden med utvendig belysning av kirken».


Cathrine Relbe Moe 44 år, lærer: «Jeg ønsker en kirke der unge som gamle føler seg velkommen og verdsatt og hvor alle kan videreutvikle sin personlige tro».


Einar Nordbø 75 år, pensjonist: «For meg betyr Gudstjenestene og kirken veldig mye, og jeg ønsker at alle, store og små, skal kjenne seg velkommen».


Marie Nordbø 76 år, pensjonist: «Jeg setter stor pris på Gudstjenestene. Jeg vil gjerne være med å arbeide for kirkestue og belysning av kirka vår».


Ingrid Pettersen 66 år , miljøarbeider: «Jeg vil gjerne være med i menighetsrådet fordi jeg er glad i kirken og det den står for. Den følger oss på veien frå vugge til grav. Dessutan har vi her på Kvitsøy en perle av en kirke som vi må ta vare på».


Anne Marie Svendsen 73 år, pensjonist: «Jeg ønsker en kirke som tar hele Bibelen på alvor».